SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Beyin Kanaması Geçirdi

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Beyin Kanaması Geçirdi
Bu haber 04 Ağustos 2018 - 9:51 'de eklendi ve 305 views kez görüntülendi.

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, beyin kanaması geçirdi. Tunceli’de ilk müdahalesi yapılan Şaroğlu, askeri helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu beyin kanaması geçirdi. İlk müdahalesi Tunceli Devlet Hastanesinde yapıldıktan sonra Tunceli Valisi Tuncay Sonel’in girişimleriyle Elazığ Fırat ÜniversitesiTıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

ŞAROĞLU, BAŞ DÖNMESİ ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ

Alınan bilgiye göre, Milletvekili Şaroğlu (48), akşam saatlerinde baş dönmesi ve başındaki uyuşukluk şikayetiyle Tunceli Devlet Hastanesine başvurdu. Hastanenin acil servisindeki tetkiklerde beyin damarlarında tıkanıklık olabileceğinden şüphelenilen Şaroğlu, ilk müdahalesi sonrası askeri helikopterle Elazığ’a nakledildi. Şaroğlu’nun tedavi için Fırat Üniversitesi Hastanesine götürüldüğü öğrenildi.

CHP’Lİ İL BAŞKANI, SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu’nun sağlık durumuna ilişkin, “Durumu çok iyi, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar aramıza döner. Vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz merak etmesin.” dedi. Şaroğlu’nu, tedavi gördüğü Fırat Üniversitesi Hastanesinde ziyaret eden Kaplan, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Kaplan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Şaroğlu’nun rahatsızlığını duyar duymaz hastaneye geldiklerini söyledi.

HELİKOPTERLE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Şaroğlu’nun helikopterle Tunceli’den Elazığ’a getirildiğini belirten Kaplan, şöyle konuştu: “Burada yapılan tetkikler neticesinde beynindeki bir kılcal damarda tıkanmanın olduğunu ve bunun da yapılacak bir müdahalenin söz konusu olmadığını, ilaçla tedavi edilebileceğini öğrendik. Eğer ilaçla tedavi netice vermezse stentle bu işin giderileceği belirtildi. Durumu şu anda iyi, şuuru açıktır.” Kaplan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile çok sayıda milletvekilinin aradığını belirterek, “Durumu çok iyi, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar aramıza döner. Vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz merak etmesin. Kendisine acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“KUVVET KAYBI GELİŞTİ”

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ da Şaroğlu’na acil müdahalenin ardından gerekli tetkiklerin yapıldığını söyledi. Şu an için herhangi bir cerrahi müdahaleye gerek olmadığını belirten Demirdağ, şunları kaydetti: “MR neticesinde beynin sol alanına atılan bir pıhtı sonucu beynin o bölgesinin beslenmemesine bağlı, sağ tarafında felçlik demeyelim de kuvvet kaybı gelişti. Şu anda kontrol altında. Başlanan tedavi pratik olarak kan sulandırıcı tedavi ve diğer destek tedavisi şeklinde. Şu anda ilgili uzman arkadaşlar hastamızın başındalar, takip ediyorlar.” Şaroğlu’nun hayati tehlikesinin söz konusu olmadığı bilgisini veren Demirdağ, şuurunun açık olduğunu dile getirdi. Demirdağ, şunları ifade etti: “Tedavi ve izlem şeklinde yeni bir olay. Akabinde de yeni bir pıhtının atmaması açısından gerekli tedbirler alındı. Daha sonra bu pıhtının nedeni kalp midir ya da bir damar kökenli midir, başka neden midir? Bunun araştırmasını ileri tetkik için arkadaşlar yapacaklar. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyoruz. Sağlık durumu kontrol altında.”

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA